Vi er eksperter på disse tjenestene

Våre tjenester

CyberIt leverer prosjektutvikling og rådgivningstjenester innenfor en rekke områder med formål å øke din konkurransekraft gjennom en bedre utnyttelse av dine ressurser.

Testing Service

Testing

Vi bistår deg med både kartlegging, utforming og gjennomføring av teststrategier. Våre høytkvalifiserte ressursepersoner har bistått både store og mindre virksomheter med all type testing, inkludert, ytelsestesting, testautomatisering, akseptansetesting, funksjonell testing, konfigurasjonstesting, mobiltesting og ikke minst test i skyen.

Les mer

Development Service

Utvikling

Våre erfarne designere, arkitekter, utviklere og prosjektledere kan bistå deg med å realisere drømmen uansett om den handler om apputvikling, web eller desktoutvikling eller vedlikehold av eksisterende systemer. Du klekker ut ideen, vi fikser resten.

Les mer

Right Staffing Service

Right Staffing

Vår misjon er at du alltid får merverdi for dine investeringer hos oss. Vi tilbyr: Dedikerte team, midlertidige team, prosjektteam og enkelte individer som du kan ansette. Uansett valget vil CyberIt bidra både med oppstart og kontinuerlig oppfølging. Dette sikrer en effektiv drift og en rimelig og fleksibel organisasjon.

Les mer

Coaching & Counseling Service

Coaching & Rådgivning

Våre erfaringer innen ledelse, endringsledelse, utvikling og drift av store og krevende systemer fra både Norge og globale firma står til din tjeneste. Denne kunnskapen deler vi gjerne med våre kunder både som foredrag rettet mot styret, ledelsen eller som oppdrag der vi går inn og tilfører ditt selskap strategiske og taktiske verktøy som øker effektviteten og trivselen i teamet.

Les mer

Hva sier våre kunder om oss

Tilbakemeldinger fra kunder viser hvilken verdi vi skaper for dem. Gjennom vår kunnskap, erfaring, gjennomføringskraften får våre kunder tilført mer energi og kraft til å takle markedet og konkurransen bedre